Aanbod

LOU communicatie steekt graag de handen uit de mouwen en dat kan op verschillende manieren.
Wij bieden altijd maatwerk, passend bij jouw vraag. 

Communicatieve ondersteuning

Je hebt extra handen nodig of je zoekt tijdelijk een communicatieadviseur. 
LOU communicatie gaat aan de slag. Van strategie tot uitvoering en met een goede dosis enthousiasme, humor, vakmanschap en met respect voor deadlines.

Concrete communicatievraag

Heb je een communicatieproject waar je niet aan toe komt? Of ben je bezig met een prachtig project, maar je weet nog niet hoe je hier een groter publiek mee moet aanspreken? LOU communicatie helpt je graag.

Communicatietrainingen

Elke collega in jouw organisatie is een ambassadeur en communiceert. Zij zijn het belangrijkste visitekaartje. Wil je een communicatietraining organiseren? Op basis van jouw concrete vraag ontwikkelt LOU communicatie een
‘op maat training’, zodat jullie dezelfde dag al kunnen starten.

Brainstormen

Je hebt een (communicatie)vraagstuk, maar geen idee hoe je dit moet aanpakken? LOU Communicatie organiseert een energieke brainstormsessie met concreet resultaat! Jij verzamelt collega’s, LOU Communicatie zorgt voor een inspirerende bijeenkomst en maakt een plan voor de concrete uitwerking.

Crisiscommunicatie:

Heb je tijdens een crisis hulp, advies of ondersteuning nodig? LOU communicatie ontzorgt. Wil je vooraf al nadenken over een mogelijke crisissituatie? LOU communicatie kan jou helpen met het opstellen van een slim en effectief crisisplan.

Een aantal klanten van LOU communicatie:
Leraar van Buiten, De Rode Loper, Word Leraar in Den Haag, Gemeente Den Haag, De Haagse Scholen, SCO Delft, SKOVV, De  Vier Windstreken, PreZero, Portus Rotterdam,
SWV VO Delflanden, Platform Mantelzorg Den Haag, Technologie voor Thuis, Primo Schiedam, Blijhaven Amsterdam.

Nieuwsgierig of LOU communicatie ook iets voor jou kan betekenen?

Stuur gerust een bericht of laten we linken op LinkedIn.

Scroll to Top