Communicatie met LEF … waarom?

Gisteren, (8 april) lanceerde ik samen met Priscilla Morris het online platform “Communicatie met Lef”. De plek waar je meer kunt leren over social media en (strategische) communicatie. Op een laagdrempelige wijze kun je, in je eigen tempo, een training volgen over één concreet onderwerp.

Daar ging natuurlijk heel wat aan vooraf. Het bedenken van een goed plan, de creatie, het bouwproces en de lancering. En dat alles op afstand, niet door de Covid, maar Priscilla woont in de UK en ik hier. Wekelijks zijn we er beiden best wat uurtjes aan kwijt en dat naast onze eigen werk.

Oke, ik moest thuis wel even uitleggen waarom ik naast mijn eigen drukke onderneming nog iets nieuws wilde starten. Het simpele antwoord is, het geeft me energie. Om iets nieuws te bouwen, te ontdekken en te laten slagen. Dat laatste moeten we natuurlijk afwachten, maar binnen één dag hebben we al diverse aanmeldingen binnen. Een goede start en elke inschrijving vieren we samen.

Bewuste keuze voor samen
Ik ben een hele blije ‘single’ ondernemer. Met LOU communicatie bepaal ik alles zelf en ik mag dagelijks werken met allerlei soorten mensen. Toch had ik al vrij snel de wens om ook iets op te bouwen met iemand anders. Waarom? Omdat het gewoon heel erg leuk is om samen aan iets te bouwen, te brainstormen en van elkaar te leren. Er zijn verschillende ideeën geweest, maar dit voelde direct goed. Het helpt ook dat Priscilla en ik elkaar al 36 jaar kennen, ontzettend kunnen lachen samen en dat we heel direct naar elkaar communiceren. Wij houden wel van die duidelijkheid.

Ambitie
Ik heb de ambitie om Communicatie met Lef net zo te laten groeien als LOU communicatie. Ik vind het fantastisch om mensen echt op weg te helpen, zodat ze zelf steeds beter worden in het laten zien wat ze doen. En als ze extra hulp nodig hebben, dan ben ik er om ze te ondersteunen. Hoe mooi is dat.

Natuurlijk vind ik het leuk als je eens kijkt op www.communicatiemetlef.nl of je zelfs inschrijft voor een (gratis) training. Je bent meer dan welkom. Aan LOU communicatie blijf ik bouwen en net als voorheen wekelijks mensen inspireren via Linkedin en Instagram.

Scroll to Top