Cindy Mattijssen

De eerste zes maanden van LOU communicatie

Het eerste half jaar zit er al op!
De eerste zes maanden van LOU communicatie

Wat is de tijd snel gegaan! Vandaag ben ik precies zes maanden los en trotse eigenaar van LOU communicatie. Na ruim 18 jaar loondienst, dacht ik … ik ga het anders doen. En daarna begon het wikken en wegen. Dat ben ik ook, gek op zekerheid. Eerlijk is eerlijk niet een typische kenmerk van een ondernemer, maar ik zag ook kansen en mogelijkheden. Geïnspireerd door drie hele goede vriendinnen heb ik een hap lucht genomen en heb ik de sprong gemaakt in het diepe.

Of ik spijt heb? Echt niet!

Het was echt de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Natuurlijk is het soms zenuwslopend.
De onzekerheid van wel / geen opdrachten is heel spannend. Maar ook de druk die je voelt, omdat je het voor elke klant ontzettend goed wilt doen. Ondanks dat is het vooral leuk, leerzaam en uitdagend. Zelf je eigen koers kunnen varen, veel mensen kunnen helpen en in aanraking komen met diverse organisaties en (communicatie)vraagstukken.

Of ik collega’s mis?

Eerlijk gezegd niet. Ik heb een ontzettende leuke groep ZZP-ers om mij heen die ik zie als mijn eigen collega’s. Op afstand dat wel. En vergeet ook mijn klanten niet, want het afgelopen half jaar voelde ik me heel thuis bij diverse organisaties.

Hoe ziet de toekomst er uit?

In het eerste half jaar heb ik al zeer diverse communicatieopdrachten mogen doen voor zeven opdrachtgevers. Nu ga ik richting de zomervakantie en rond een aantal grote opdrachten af. Na de zomer sta ik weer open voor nieuwe uitdagingen en nieuwe toffe projecten. Met een open blik kijk ik om me heen en ga ik er weer voor de volle 100 % voor om ook in de tweede helft van dit jaar te kunnen knallen.

Speciale dank

Voor mijn eerste opdrachtgevers die mij dagelijks zo veel plezier geven. En een speciaal bedankje voor Priscilla Smith, Caroline Verschelden en Esther Witkamp. Voor jullie steun, inspiratie, luisterend oor en de overdosis humor.

Ik geloof in wat ik doe en daarom kijk ik ook met heel veel plezier uit naar de toekomst van LOU communicatie.

 

 

Blijf op de hoogte

Wil jij ook tips, tricks en meer ontvangen op het gebied van communicatie, social media en marketing? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van LOU communicatie.

[av_mailchimp list=’07a9f84085′ double_opt_in=’aviaTBdouble_opt_in’ on_send=” sent=’Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail om je inschrijving te bevestigen.’ link=’manually,http://’ color=” av_uid=’av-vn51x’]
[av_mailchimp_field id=’0′ label=’E-mailadres’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_email’ av_uid=’av-swybx’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’1′ label=’Voornaam’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_empty’ av_uid=’av-m4qnx’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’2′ label=’Achternaam’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_empty’ av_uid=’av-fgllp’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’av-button’ type=’button’ check=” options=” label=’Inschrijven’ width=” av_uid=’av-asyvp’]
[/av_mailchimp]

Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief ga je akkoord met de [av_privacy_link]Privacyverklaring[/av_privacy_link].

Scroll to Top