Gedragsverandering

Van puinhoop naar actie

Met één oog bekijk ik de laatste berichten op LINKEDIN, ik lees blogs en berichten van ‘collega ZZP-ers’ die na de zomervakantie terug zijn met nieuwe energie en niet kunnen wachten om weer te beginnen. Ik leg mijn telefoon weg en kijk aandachtig hoe mijn zoon en dochter proberen de zee slim af te zijn tijdens de bouw van hun eigen zandkasteel. Natuurlijk wint de zee, maar de kinderen stralen van plezier.

Ik spijbel
Ik ben eerlijk, ik heb mijn vakantie verlengd. Dat betekent dat ik in de ochtend en/of de avond doe wat moet gebeuren, maar dat ik vooral nog heel veel geniet. Het officiële plan was dat ik na mijn vakantie direct aan de slag zou gaan, ‘voorwerken’ noem ik dat. Maar dat idee heb ik laten varen nu ik de vrijheid proef van zee, strand, zon en duin.

De puinhoop
Toch komt ook deze stranddag ten einde. Ik zie dat de jongeren achter mij eerder zijn vertrokken en dat ze al hun afval op het strand hebben laten liggen. Korte samenvatting een puinhoop! Blikjes, zakjes, flesjes bier …. alles ligt op het strand. Ik denk aan mijn kinderen die zo veel plezier hebben en onbewust ook aan alle generaties die gaan volgen.

Tijd voor actie
Samen met mijn kinderen kom ik in actie. We ruimen de ‘rampplek’ op, zodat er weer ruimte is voor nieuwe avonturen. Terwijl ik bezig ben denk ik aan een nieuw thema, “gedragsverandering”. Ik moet nog uitzoeken hoe en waarover, maar in september is dat het thema waar ik over wil gaan schrijven.

Nieuwe energie?
Ik krijg niet alleen ontzettend veel zin om me hierin te verdiepen, ik krijg ook zin om weer aan de slag te gaan met de mooie projecten die voor mij klaar liggen. Want eerlijk is eerlijk, sinds ik ben gestart met LOU communicatie heb ik nog geen dag ‘stil gezeten’ en volgens mijn agenda gaat dat de komende maanden ook niet gebeuren. Ik kijk op de kalender en realiseer me dat het nog vijf dagen duurt voordat september start … en ik kies er heel bewust voor om nog heel even te genieten.

Blijf op de hoogte

Wil jij ook tips, tricks en meer ontvangen op het gebied van communicatie, social media en marketing? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van LOU communicatie.

[av_mailchimp list=’07a9f84085′ double_opt_in=’aviaTBdouble_opt_in’ on_send=” sent=’Bedankt! Je ontvangt zo een e-mail om je inschrijving te bevestigen.’ link=’manually,http://’ color=” av_uid=’av-vn51x’]
[av_mailchimp_field id=’0′ label=’E-mailadres’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_email’ av_uid=’av-swybx’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’1′ label=’Voornaam’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_empty’ av_uid=’av-m4qnx’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’2′ label=’Achternaam’ type=’text’ value=” disabled=” check=’is_empty’ av_uid=’av-fgllp’][/av_mailchimp_field]
[av_mailchimp_field id=’av-button’ type=’button’ check=” options=” label=’Inschrijven’ width=” av_uid=’av-asyvp’]
[/av_mailchimp]

Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief ga je akkoord met de [av_privacy_link]Privacyverklaring[/av_privacy_link].

Scroll to Top