LOU communicatie in 2022 – Hart voor het juiste verhaal

Heb je LOU communicatie gemist? Het is je vast niet opgevallen dat ik een tijdje niets heb gepost en dat is prima. Ik ben bijna een hele maand nauwelijks online geweest, een echte aanrader. Ik houd van mijn werk, de hectiek en de mogelijkheden die social media biedt, maar met regelmaat afstand nemen is gewoon heel gezond.

Wat heb ik gedaan?

Kort samengevat ‘zo min mogelijk’. Daar hielp de lockdown natuurlijk in mee, maar ik heb me vooral beziggehouden met mijn kinderen, films kijken, boeken lezen, heel veel wandelen en nagenoeg non-stop knutselen met mijn dochter. Die volledig in de gloria was, omdat mama daar nu écht even de tijd voor had.

Meer ‘nee’ zeggen

Ik heb ook nagedacht over LOU communicatie. Het is waanzinnig dat zo veel organisaties mij weten te vinden en graag samen met mij mooie dingen willen doen. Om het plezier in mijn werk te behouden moet ik in 2022 gaan werken aan het woord ‘NEE’. Meer dan ooit moet ik bewust kiezen voor de juiste klanten met het juiste verhaal en me inzetten voor de organisaties die plezier brengen in het leven van een ander en dat ga ik ook doen. Dat klinkt heel simpel als dat mijn enige voornemen is voor het nieuwe jaar, maar in mijn geval is dat al een hele uitdaging. Ik vind (nagenoeg) alles leuk en ik wil over het algemeen iedereen helpen.

Maar eerlijk is eerlijk, ik doe het ook niet meer helemaal alleen. Sinds 2021 is de LOU familie een beetje uitgebreid. Op deze wijze kan ik nog meer bieden dan voorheen. Mijn ‘collega’s’ zijn ontzettend goed in wat ze doen. Ik ben dankbaar dat ik ze heb leren kennen en dat ze samen met mij zorgen voor het beste resultaat.

Wat ik in ieder geval in 2022 blijf doen is jou informeren over het communicatievak en de mogelijkheden die het biedt voor jouw organisatie.  In februari start ik met een nieuw thema, zodat ik nu even de tijd krijg (en neem) om alles weer in gang te zetten.

Tip voor jouw gezin

Tip! Wil je ook dit jaar wat bewuster genieten van je gezin? Ik gebruik al twee jaar de app ‘1 Second Everyday’. Deze app biedt de mogelijkheid om elke dag 1 á 2 seconden van je dag te filmen. Aan het einde van het jaar heb je een complete film die je samen kunt bekijken.

Ik wens je het allerbeste toe!

Cindy Mattijssen

Scroll to Top