Hulp nodig bij duidelijke taal?

In november heb ik je laten proeven aan “duidelijke taal”. De juiste woorden kunnen niet alleen zorgen voor meer duidelijkheid, maar hebben ook een positief effect op de emotie van de ontvanger. Ook als je een negatieve boodschap te vertellen hebt. En stel je voor wat voor effect het heeft als de boodschap direct duidelijk is en je minder telefoontjes ontvangt of nog erger een brief na moet sturen met nadere uitleg.

LOU communicatie
Om je op weg te helpen hierbij een aantal ‘rollen’ waar je mij voor kunt vragen:

 • De Schrijfcoach:
  Jij maakt de teksten en ik sta aan de zijkant met spandoeken en zorg voor opbouwende feedback, zodat we samen een echte kwaliteitsslag maken.
 • De Trainer:
  Je wilt het zelf doen, maar hebt een training nodig. Ik zorg voor een training die past als een jas. Want, hoe schrijf je nou slim voor je doelgroep?
 • De Herkauwer:
  Je hebt al teksten, maar je wilt deze graag herschrijven. Ik pak dit graag voor je op en kom met een aangepast voorstel.
 • De Aanpakker:
  Je hebt een vraagstuk en je wilt graag een goede tekst op papier.

Tot slot
Heb je hulp nodig? Twijfel niet, stuur een e-mail naar info@loucommunicatie.nl.

Geen thema in december:
Maandelijks blog ik over één bepaald thema. Elke maand behalve in augustus en december. Ik vind het belangrijk om 2 x in het jaar een beetje ‘afstand’ te nemen, extra tijd te besteden aan mijn gezin en nieuwe ideeën op te doen. Ik wens iedereen een prachtige kerstperiode toe en een mooi 2020.

LOU communicatie heeft de ambitie om elke maand te bloggen over één bepaald thema. In november 2019 is het thema: “duidelijke taal – hoe doe je dat?” 

Scroll to Top