LOU communicatie in het nieuwe jaar

Na drie weken ‘vrij’ nu echt weer tijd om aan de slag te gaan. Ik ga zeker niet klagen. Ook in 2020 heb ik mogen werken met talentvolle en vooral leuke mensen. Ik heb mooie trajecten en producties mogen begeleiden, maar desondanks vond ik (net als iedereen) 2020 een zwaar jaar. Ik mis het spontane en het samenwerken met andere mensen. Dus niet via ZOOM of Teams, maar in het echt. We moeten nog even volhouden, maar ik kijk er echt weer naar uit om terug te gaan naar het ‘normaal’ en het ‘nieuwe’ achter ons te laten.

LOU communicatie in 2021

Ik ga door met de prachtige projecten die ik mag doen binnen het onderwijs en binnen de diverse gemeenten. Ik zou ook heel graag in 2021 een opdracht willen doen binnen de zorg. Daarnaast werk ik hard (samen met mijn partner in crime) aan de lancering van een nieuw initiatief, meer informatie volgt snel.

Maatschappelijke bijdrage

Naast dit alles denk ik ook veel na over mijn persoonlijke bijdrage aan de maatschappij. Ik kies mijn opdrachten al zorgvuldig, ik zet graag mijn kennis in voor organisaties of initiatieven die een groter doel dienen, maar ik denk ook nog na over iets anders. Wellicht qua tijd, ideeën of investering. Ik verwacht daar dit jaar ook meer vorm aan te kunnen geven. Dat brengt me gelijk bij het volgende punt. Al is het een kleine start. Als jij in 2021 een stap wilt maken en ik kan jou daarbij helpen. Bijvoorbeeld door je in contact te brengen met iemand binnen mijn netwerk. Stuur me een bericht. Ik denk graag met je mee.

Meer persoonlijk

Ik ga ook door met de content die je gewend bent van LOU communicatie. Praktische tips en meer uitleg op het gebied van communicatie, strategie en social media, zodat je er gelijk mee aan de slag kunt. Zowel op Linkedin als op Instagram. Daarbij vind ik het wat spannend, maar in 2021 probeer ik ‘letterlijk en figuurlijk’ meer mijn gezicht te laten zien. Persoonlijke en echte content. Wil jij in het nieuwe jaar ook aan de slag met content? In januari en februari geef ik op Linkedin en Instagram tips hoe je dit het beste kunt vormgeven.

Tot slot

Ik wens jou een prachtig en gezond 2021 toe! Een nieuw jaar met nieuwe kansen, met hopelijk veel plezier.

Scroll to Top