LOU communicatieLOU communicatie

Vertel het verhaal achter de cijfers – Bestuursverslag PPO Delflanden

LOU communicatie ondersteunt PPO Delflanden bij diverse communicatievraagstukken.

De eerste stap:
De eerste publicatie is gereed: het bestuursverslag 2018.
http://www.ppodelflanden.nl/cp/uploads/hipe_content/Jaarverslag-PPO-2018.pdf

Waarom deze opzet:
Natuurlijk draait een bestuursverslag om de inhoud. De teksten zijn toegankelijk. Er is tevens een directe link tussen doel en status. Het oog wil ook wat. Het jaarverslag heeft een verfrissend sausje gekregen. Passend bij de huisstijl van PPO Delflanden.

De mooiste toevoeging vind ik de prachtige foto’s van de kinderen. Dat is immers waar het om gaat. Naast deze beelden zijn er ook vier interviews gerealiseerd met diverse betrokken partijen. Zij geven hun visie over het onderwijs, het samenwerkingsverband en de uitdagingen uit de praktijk.

Wie is PPO Delflanden:
PPO Delflanden is een samenwerkingsverband voor passend onderwijs en omvat 23 schoolbesturen met ruim 80 scholen in de gemeenten Delft, Lansingerland, Pijnacker – Nootdorp en Midden-Delfland (Den Hoorn en Schipluiden). Met ongeveer 20.000 leerlingen in deze regio.

Samenwerking:
Ik werk graag samen met toppers die mijn ideeën en voorstellen kunnen realiseren. Voor de vormgeving heb ik fijn samengewerkt met Steven van Soldt (StudiovanSoldt) en de prachtige foto’s zijn van fotograaf  Bart van Vliet.

Vervolg 
Gelukkig is hiermee mijn opdracht bij PPO Delfland niet afgerond. De komende periode gaan er meer mooie producties volgen.