Digitaal informatiepunt – Word Leraar in Den Haag

Het onderwijs heeft veel goede nieuwe mensen nodig. Gedreven mensen die zich willen inzetten voor de verdere ontwikkeling van leerlingen. De gemeente Den Haag had de wens om een centraal informatiepunt in te richten voor ‘iedereen’ die mogelijk een (over)stap wil maken in het onderwijs.

De vraag was breed, niet alleen spreken we over een grote diversiteit aan doelgroepen, maar ook over diverse vormen van onderwijs. Zowel het primaire onderwijs, het voortgezet onderwijs als het mbo waren belangrijke spelers. LOU communicatie heeft alle informatie verwerkt in één centraal digitaal informatiepunt waar elke bezoeker informatie kan vinden voor de volgende stap.

Naast gerichte informatie is er een contactformulier gerealiseerd en per doelgroep een FAQ lijst. Dit is slechts de basis. De komende maanden wordt deze website verder in gebruik genomen en worden er nieuwe functionaliteiten bedacht. Daarnaast gaat LOU communicatie aan de slag met het verder promoten van deze website bij ieder die aan de slag wil binnen het onderwijs.

Nieuwsgierig? Kijk op www.wordleraarindenhaag.nl.
Film wethouder Onderwijs Den Haag.