Samenwerking

Maak kennis met de eregalerij van LOU communicatie. Samen met deze toppers kan ik elke communicatievraag aan.
Alle mensen in de eregalerij staan voor hun vak, hebben plezier in hun werk en gaan voor het beste resultaat.
Zonder twijfel durf ik ze altijd voor te stellen aan elke klant.

Aline Dijkshoorn Office Support

Aline Dijkshoorn 
Aline is dé collega die iedereen wel wil hebben. Als geen ander weet zij overzicht te creëren, zaken te regelen en is ze een soort magiër als het over agendabeheer gaat. ‘Mail anders even Aline!’ roep ik regelmatig, zeker als ik zelf even geen mogelijkheid meer zie. Het is een feestje om met Aline te mogen werken en al mijn klanten komen zeker met haar in aanraking.

Elles de Bruin (Groos Communicatie + content)

Elles de Bruin
De nuchterheid, de ‘handen-uit-de-mouwen’ mentaliteit en de niet te stoppen humor van Elles past helemaal bij mij. Daarbij beschikt Elles over een waanzinnig creatief talent. Uit elke gemeen-schappelijke brainstormsessie komen geweldige ideeën. Samen werken we aan verschillende communicatietrajecten, maar het meeste plezier halen we uit het samen bedenken en organiseren van team-bijeenkomsten en trainingen.

Wenny Hau (Wenny Hau - Marketing & Communicatie)

Wenny Hau 
Deze marketing en communicatie ‘ninja’ (haar eigen woordkeus, check haar LinkedIn) is mijn steun en toeverlaat bij grootschalige (en dus complexe) communicatievraagstukken. Energiek, oog voor details zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt. Wenny is een professional die ook echt waarmaakt wat ze belooft. Met haar fijne relativeringsvermogen en goed gevoel voor humor is het ontzettend fijn om samen een team te kunnen vormen.

Priscilla Morris (Morris Communications)

Priscilla Morris 
Na tientallen jaren vriendschap en een jarenlange samenwerking kun je wel stellen dat wij functioneren als Yin en Yang. Wij hebben geen woorden nodig, één blik maakt alles al duidelijk. Priscilla is specialist als het gaat over websites (WordPress) en weet daarbij ook veel van socials. Daarnaast is ze ook mijn persoonlijke helpdesk in de breedste zin van het woord, ze neemt niet voor niets vaak de telefoon op ‘met Mona’.

William Mooijman en Sophie Mittelberg 
Dit super creatieve duo verrast mij elke keer. Hoe ingewikkeld maar ook… hoe ‘standaard’ de opdracht is, deze twee weten er altijd iets verrassends van te maken. Geen dertien-in-dozijn huisstijlen, maar iets wat van je scherm afknalt.
De samenwerking verloopt altijd in goede harmonie en vrolijkheid. Samen hebben we al heel wat opdrachtgevers gelukkig gemaakt met een nieuwe huisstijl.

Corine Schreiber
Wist je dat Meta (Facebook en Instagram) ontzettend veel lol heeft om het jou
(als adverteerder) zo moeilijk mogelijk te maken? Bijvoorbeeld door meer dan regelmatig knoppen om te gooien of als je een vraag of een probleem hebt je met geen mogelijkheid contact met Meta kan krijgen? Lachen toch! Corine is een professional die zich niet gek laat maken. Zij zorgt voor alle campagnes op Meta voor de klanten van LOU communicatie. Corine is snel, accuraat en heeft engelengeduld. Binnen een klik weet ze meteen hoe goed jouw campagne scoort en ze doet er alles aan om het beste uit je campagne te halen.

Jesse Joor 
Video is veruit het krachtigste communicatiemiddel en samen met Jesse en zijn team weten we altijd een topproduct neer te zetten. Een video met inhoud, omdat we de communicatie-strategie als belangrijkste uitgangspunt zien. Jesse en ik zijn beiden bereid om extra stappen te zetten. Eigenlijk vinden we goed niet voldoende, we gaan liever voor uitmuntend. Samen bieden we een totaalpakket, waarbij we het ook belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen de video’s gaan zien. In gezamenlijkheid hebben we al heel wat producties afgerond.

Marijn Bosbeek (Sausmakers)

Marijn Bosbeek 
Samen met haar team maakt Marijn verhalen aantrekkelijk. Door middel van informatieve en creatieve video’s, infographics en animaties. Het kan allemaal. Met haar persoonlijke onderwijs-achtergrond is ze inhoudelijk ook een fijne sparringpartner. We hebben niet alleen vergelijkbare klanten, we zitten ook met grote regelmaat in hetzelfde schuitje (letterlijk en figuurlijk). Beiden enthousiast, harde werkers, beiden moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen tegen leuke opdrachten en beiden ook nog een gezin runnen. Tot grote hilariteit herkennen we veel in elkaar.

Lianne van der Horst 
Lianne is grenzeloos… letterlijk. Samen met haar vriend Thom (tekstschrijver) reist Lianne over de hele wereld. En tijdens al haar reizen ondersteunt ze LOU communicatie met het creëren van content voor diverse klanten.
Soms moeten we even rekening houden met het tijdsverschil, soms ben ik die witte stranden op de achtergrond een beetje zat, maar altijd levert ze wat er wordt gevraagd. Het is ontzettend leuk om met deze vrije vogel te mogen werken.

Scroll to Top